Atk-päivien tunnelmia ja Juhana Suurnäkin puheenvuoron materiaalit

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päiviä vietettiin tällä kertaa kotikaupungissamme Jyväskylässä. Esittelimme yhteisellä osastollamme FCG Prodacapon ja BeAn Solutionsin kanssa ICT-asiantuntijapalveluitamme sekä ohjelmistoratkaisujamme. Osastollamme oli myös 150€ S-ryhmän lahjakortin arvonta. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoittu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osastollamme vierailleille ja arvontaan osallistuneille!

Tiedon visualisointi herätti mielenkiintoa

Relatorin FCG Prodacapon Region järjestelmään toteuttama visualisointilaajennus Region GIS herätti paljon mielenkiintoa. Region GIS mahdollistaa moniuloitteisen tiedon visualisoinnin ja analysoinnin karttapohjalla, jonka avulla avautuu uusia mahdollisuuksia päätöksenteon tueksi. Lue lisää täältä.

Lataa Juhana Suurnäkin puheenvuoron materiaalit

Juhana Suurnäkki piti puheenvuoron ”uuden sairaalan kokonaisturvallisuus” sessiossa 9. Paikalle oli saapunut paljon kiinnostuneita kuulijoita. Lataa oheisella lomakkeella Juhanan puheenvuoron materiaalit koneellesi.  Tietojasi käsitellään Relatorin tietosuojaselosteiden mukaisesti. Voit myös pyytää materiaalin osoitteesta markkinointi@relator.fi.