Relator yhdistyy RD Velhon brändiin

RD Velho ja Relator sopivat omistusjärjestelystä 31.5.2018, jossa RD Velho tuli Relatorin omistajaksi. Yhteistyö mahdollistaa ainutlaatuisen liiketoimintakokonaisuuden, jossa Relatorin ICT- ja tietoturvaosaaminen yhdistyy RD Velhon tuotekehityspalveluihin. Yhdessä RD Velhon ja asiakkaidemme kanssa haluamme luoda älykkäämpää maailmaa. Yhteisen toiminnan helpottamiseksi RD Velho ja Relator ovat yhdessä päättäneet yhdistyä saman RD Velho -brändin alle.

Kotisivut ja somekanavat yhdistyvät

Relatorin kotisivut tulevat poistumaan käytöstä lähiaikoina, jolloin palvelutarjontamme ja yhteyshenkilöidemme yhteystiedot siirtyvät RD Velhon sivuille. Samalla Relatorin somekanavat yhdistyvät RD Velhon kanaviin, joten kannattaa seurata jatkossa RD Velhoa LinkedInissä, Facebookissa ja Twitterissä.

Myös RD Velhon brändiä tullaan uudistamaan tämän vuoden aikana yhdistymisemme ja uudistuneen palvelutarjonnan myötä. Kannattaa pysyä kuulolla!

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin. Voitte olla yhteydessä yhteyshenkilöönne tai Laura Leppäseen, 050 536 6048, laura.leppanen@relator.fi.