Relator esittelee ICT-asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoratkaisuja atk-päivillä 22.-23.5.2018

Olemme mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä 22.-23.5.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Esittelemme atk-päivillä ICT-asiantuntijapalveluitamme sekä ohjelmistoratkaisujamme. Tervetuloa tervehtimään meitä osastolle B.66 ja tutustumaan, minkälaisia projekteja olemme toteuttaneet sosiaali- ja terveysalan asiakkaillemme.

Juhana Suurnäkin puheenvuoro sairaalahankkeiden kokonaisturvallisuudesta 23.5. klo 10.00

Asiantuntijoillamme on laajaa kokemusta uusista sairaalahankkeista. Asiantuntijamme Juhana Suurnäkki pitää puheenvuoron ”Uuden sairaalan kokonaisturvallisuus”, jossa käydään läpi sairaalahankkeiden mahdollisuuksia, haasteita sekä käytännön kokemuksia kokonaisturvallisuuden näkökulmasta. Juhanan puheenvuoro on keskiviikkona 23.5. klo 10.00 sessiossa 9 ”Tietoturvallista sosiaali- ja terveydenhuoltoa”.

Huomioimme sosiaali- ja terveydenhuollon toimialakohtaiset vaatimukset

Esittelemme atk-päivillä helppokäyttöisiä ja tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja, joissa huomioimme toimialan vaatimukset (mm. helppokäyttöinen työpöytäratkaisu ja ohjelmistoratkaisu sitoumusten hallintaan). Osastollamme pääsee tutustumaan myös FCG Prodacapon Region -järjestelmään toteuttamaamme Region GIS -laajennukseen, joka parantaa tiedon visualisoinnin avulla päätöksen tekoa haastavassa sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristössä.