Varaa aika 15 minuutin tietosuojasparraukseen

Olemme huomanneet, että EU:n tietosuoja-asetuksesta on valtavasti tietoa, mutta tietomassasta saattaa olla hyvin vaikea etsiä vastausta yksittäisiin kysymyksiin. Relator haluaa tarjota mahdollisuuden esittää muutamia kysymyksiä tietosuoja-asiantuntijoillemme 15 minuutin tietosuojasparrauksessa. Varaa aika sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Järjestämme myös tietosuoja-tietoiskuja yhdessä Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. Asiantuntijamme ovat saaneet kiitosta tietosuoja-tietoiskujen selkeästä, napakasta ja konkreettisesta esitystavasta. Oheiselta videolta kuulet asiantuntijamme Olli Pitkäsen mietteitä ja kokemuksia tietosuoja-asetuksen vaikutuksista. Ilmoittaudu tietoiskuihin kauppakamarin sivuilla.

Varaa tietosuojasparraus asiantuntijamme kanssa

Maksuttomassa tietosuojasparrauksessa saat kysyä asiantuntijaltamme neuvoa mm. EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin liittyen. Tietojasi käsitellään oikeudellisen ilmoituksen ehtojen mukaisesti. Voit myös varata tietosuojasparrauksen osoitteesta markkinointi@relator.fi.