Uutiset

15.1.2016 Tekesiltä rahoitusta tietoturvan kehittämiseen

Relator on mukana Jyväskylän yliopiston vetämässä Uusi menetelmä tietoturvan hallintaan -hankeessa, joka sai Tekesiltä miljoonarahoituksen.

Tietoturvapolitiikka määrittelee kattavasti, kuinka tietoturvallisuus tukee yrityksen toimintaa ja määrittää myös tietoturvallisuuden strategiset ja operatiiviset suuntaviivat. Tietoturvapolitiikan laatimisessa ja käytäntöön viemisessä on kuitenkin havaittu ongelmia. Tyypillinen ongelma on tietoturvapolitiikan jääminen dokumentiksi, joka ei jalkaudu organisaation toimintaan. Hankkeessa kehitetään tieteellisesti testattu menetelmä, jonka avulla kyetään kehittämään kuhunkin kohteeseen, organisaation tai järjestelmään sopiva, organisaatiospesifinen tietoturvapolitiikka.

Relatorin tavoitteena on hyödyntää tutkimushankkeessa syntyviä tuloksia uudenlaisen palvelutuotteen kehittämisessä.

Lue lisää https://www.jyu.fi/it/uutiset/tiedekunta/eakr_miljoonarahoitus_organisaatioiden_tietoturvan_kehittamiseen

8.1.2016 Palveluvalikko uudistuu sähköisen työpöydän ratkaisuksi

Uusien ominaisuuksien myötä ratkaisu toimii sähköisenä työpöytänä, tarjoten käyttäjälle kaikki työssä tarvittavat sovellukset ja tiedot.

Uudet ominaisuudet:

 • RSS-syötteet – sovellus hakee määritellyistä osoitteista RSS-syötteet ja näyttää ne Palveluvalikon käyttöliittymässä.
 • Sähköpostien ennakkonäkymä – ennakkonäkymä hakee näytölle Exchange-palvelimelta viimeisimmät saapuneet viestien tiedot ja näyttää niiden saapumisajan, lähettäjän ja otsikon
 • Kalenterin ennakkonäkymä – ennakkonäkymä näyttää seuraavat tulevat kalenteritapahtumat
 • Pikaviestinnän tilatieto – pikaviestinnän näkymässä näytetään suosikit-kontaktilistan jäsenten tilatiedot ja luettelosta voi käynnistää tekstipohjaisen keskustelun

Uusien ominaisuuksien avulla Palveluvalikon kautta voidaan tiedottaa keskitetysti tärkeitä ajankohtaisia asioita. Lisäksi siirtyminen Palveluvalikosta Outlookiin vastaamaan sähköpostiviestiin tai SharePointiin lukemaan tiedotteita onnistuu helposti.

Seuraa nettisivujamme ja ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla asiasta lisää!

18.12.2015 Rauhallista Joulua!

Rauhallista Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2016!

20151210_135106

T. Relatorin väki

Tässä vinkki joulupöytään…

Tasalla-kakku

Pohja:

 • 200 g kaurakeksejä
 • 80 g margariinia

Täyte:

 • 2 dl kuohukermaa
 • 200 g vaniljarahkaa
 • 500 g pehmeää maitorahkaa
 • 4 dl puolukoita
 • 1,5 dl sokeria
 • 8 liivatelehteä
 • 0,5 dl kiehuvaa vettä

Koristeeksi puolukoita

Ohje:

 • Vuoraa irtopohjavuoan (26 cm) pohja leivinpaperilla. Laita vuoan reunoille leivinpaperisuikaleet.
 • Murskaa keksit tehosekoittimella ja sekoita muruihin sulatettu rasva. Painele seos vuoan pohjalle.
 • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
 • Vaahdota kerma.
 • Soseuta puolukat. Yhdistä rahkat, sokeri ja puolukkasose.
 • Liuota liivatelehdet kiehuvaan veteen ja sekoita hyvin puolukka-rahkaseokseen.
 • Lisää kermavaahto ja kääntele tasaiseksi.
 • Laita seos vuokaan. Tasoita pinta ja siirrä jääkaappiin hyytymään noin neljäksi tunniksi tai yön yli.
 • Koristele puolukoilla ja nauti :)

www.tasalla.fi

 

11.12.2015 Nordic Health Technology & eHealth Forum 2016

Olemme mukana Nordic Health Technology & eHealth Forum 2016 -tapahtumassa.

Tule kuuntelemaan konsulttimme Juhana Suurnäkin puheenvuoroa “Mennäänpäs mokoman suon yli, että heilahtaa – Kokemuksia ja suosituksia sosiaali- ja terveydenhuollon IT-projekteista” torstaina 14.1. klo 11:30 Hospital-lavalle.

Löydät myös meidät osastolta 6e27!

nhtef mainos

 

12.11.2015 Kybersparrausta pk-yrityksille

Relatorin konsultti Riku Nykänen on sparraamassa pk-yrittäjiä Jykesin kyberturvallisuusklinikalla 24.11.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoon ilmoittautumista. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu 20.11.2015 mennessä oheisen linkin kautta.

https://www.webropolsurveys.com/S/C572EC9E092606D1.par

 

 

 

11.11.2015 Laura Leppänen Relatorin toimitusjohtajaksi

Relatorin perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Kimmo Kaario siirtyy uusiin tehtäviin yrityksen sisällä. Kimmo jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja vastaa jatkossa yrityksen tuoteliiketoiminnan kehittämisestä. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Laura Leppänen. Laura on toiminut aikaisemmin yrityksen myyntijohtajana. Yrityksen voimakkaan kasvun johdosta on ollut välttämätöntä uudistaa toimintatapoja ja jakaa vastuuta avainhenkilöiden kesken. Toimitusjohtajan vaihtaminen on osa tätä muutosta.

Lisätietoja: Laura Leppänen 050 536 6048 ja Kimmo Kaario 044 386 5550

10.11.2015 Relator mukana DuunIT kaikkialla -tapahtumassa

duunit agora

Relator osallistuu maanantaina 23.11. Jyväskylän Agorassa järjestettävään DuunIT kaikkialla -tapahtumaan. DuunIT kaikkialla on Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan, Keski-Suomen TE-toimiston, Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen opiskelijoiden ainejärjestö Dumppi ry:n ja Tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestö Linkki Jyväskylä ry:n yhteistyössä järjestämä IT-alan rekrytointi- ja uratapahtuma.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan.

 

6.11.2015 Kaisa Ruotsala Kaupalliseksi tuottajaksi

Kaisa Ruotsala (KTM) on valittu Relatorille Kaupalliseksi tuottajaksi. Kaisalla on aikasempaa kokemusta monipuolisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä, asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä erilaisista kehitysprojekteista mm. Balentorilta ja Terveystalosta. Kaisa ajattelee asiakaslähtöisesti ja tuo uudenlaista näkökulmaa Relatorin toiminnan kehittämiseen.

Kaisan toimenkuva Relatorilla koostuu tuotteiden ja palveluiden asiakaslähtöisestä tuotteistamista, uusien asiakkuuksien ja yhteistyökumppaneiden hankinnasta sekä erilaisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Erityisenä vastuualueena Kaisalla on Turvallisuuden Tasalla-palvelun tuotteistaminen ja myynti.

Tervetuloa Kaisa!

 

22.10.2015 Turvallisuusauditointi K2 Turvapalveluille

Tietoturvauhkista uutisoidaan koko ajan entistä enemmän. Tämän seurauksena useissa organisaatioissa on havahduttu pohtimaan omaa turvallisuustilannetta. Epävarmuutta aiheuttavat erityisesti uudenlaiset uhkat ja niiden vaikutus organisaation toimintakykyyn.

K2 Turvapalvelut halusi varmistaa ulkopuolisen tahon toteuttamalla auditoinnilla, että heidän varautumisensa turvallisuusuhkiin on toiminnan edellyttämällä tasolla. Suorittamamme auditoinnin tuloksena K2 Turvapalvelut saivat raportin nykyisestä turvallisuustilanteesta sekä suunnitelman turvallisuuden kehittämisestä tulevaisuudessa.

K2 logo

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka organisaationne turvallisuutta voisi kehittää.

 

 

12.10.2015 Relator mukana NHTeF 2016 -tapahtumassa

csm_NHTEF2016-long-pinkki-sininen-organisedByEf_da54ebc867

Relator osallistuu Nordic Health Technology & eHealth Forum 2016 -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 13.-15.11.

Tapahtuma kokoaa kotimaiset ja kansainväliset terveydenhuoltoalan vaikuttajat ja päättäjät saman katon alle kolmipäiväiseen ammattitapahtumaan. Tapahtuma (aikaisemmin Terveysteknologia & eHealth) on suunnattu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille.

Tule kuulemaan terveydenhuoltoalan ajankohtaiset puheenaiheet ja hakemaan ratkaisuja terveydenhuoltoalan IT-haasteisiin!

 

 

 

30.9.2015 Oletko sinä etsimämme osaaja?

Relator on mukana Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen työnantajakumppanina, koska haluamme terävöittää yrityksemme kaupallista kulmaa. Haemme määrätietoista ja myyntihenkistä työntekijää, jolla on innostusta oppia uusia asioita, halua kehittää ja tuotteistaa palveluita sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Jyväskylä RekryKoulutus

Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus on työelämälähtöinen koulutus, jonka tavoitteena on rakentaa maahamme uudenlaista osaamista kaupallisen tuottajuuden saralla ja sitä kautta työllistää uusia osaajia työnantajakumppanien palvelukseen. Koulutus koostuu 100 päivän ohjatusta valmennus- ja työskentelyjaksosta. Työelämälähtöinen koulutus toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Valmennusjakson aikana perehdytään muun muassa konseptoinnin ja tuotteistamisen maailmaan, sukelletaan sähköisen markkinoinnin syövereihin, syvennytään systemaattiseen ja asiakaslähtöiseen myyntiin sekä avataan kehittämisen rahoitusmalleja. Pääpaino koulutuksessa on työskentelyjaksolla, jossa osaaja pääsee soveltamaan oppimaansa työantajakumppanin palveluksessa. Päämääränä on, että rekrytoitava henkilö luo itselleen pysyvän työpaikan yrityksessä koulutusjakson aikana.

Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus käynnistyy 27.10.2015 ja päättyy 18.3.2016. Hae koulutukseen 6.10. mennessä!

Koulutuksen sisällöstä ja ohjauksesta vastaa CreaMentors Oy.

Lue lisää

http://www.creamentorsakatemia.fi/valmennus/kaupallinen-tuottaja-rekrykoulutus-keski-suomi-2015/

http://www.creamentors.fi/luo-itsellesi-unelmien-tyopaikka-kaupallinen-tuottaja-rekrykoulutus-kaynnistyy-jyvaskylassa/

24.9.2015 Kyberturvallisuusstrategia Jyväskylän Kankaalle

Relator on toteuttanut Jyväskylä Kankaan alueen kyberturvallisuusstrategian ja siihen liittyvän toimeenpanosuunnitelman. Strategia on Suomen ensimmäinen älykkään asuinalueen kyberturvallisuusstrategia ja määrittää kuinka kyberturvallisuus tulisi huomioida kokonaisvaltaisesti rakennettaessa täysin uutta tuhansien asukkaiden ja työpaikkojen kaupunginosaa.

kangas png

Lue lisää Jyväskylän Kangas

 

 

 

17.9.2015 Relator mukana Cyber Challengessa

Relator on mukana Cyber Security Finlandin järjestämässä Cyber Challenge haastekilpailussa, joka järjestetään Kyberturvallisuus & ICT -messuilla.

Cyber-Challenge-2015

Lue lisää Cyber Challenge haastekilpailusta 

 

 

 

 

10.9.2015 Tasalla-palvelu laajenee!

Tasalla on Relatorin kehittämä tilannekuvapalvelu, jonka avulla organisaatiot voivat täysin uudella tavalla hallita ja seurata toiminnan turvallisuutta ja laatua.

Palvelun ensimmäinen versio kehitettiin avustamaan apteekkeja toimimaan viranomaismääräysten mukaisesti. Palvelun toinen versio auttaa hallitsemaan, toteuttamaan ja seuraamaan organisaation kokonaisturvallisuutta.

Kokonaisturvallisuuden Tasalla-palvelun sisältökokonaisuudet

 • Turvallisuustoiminnan perusteet ja johtaminen
 • Henkilöstöturvallisuus
 • Fyysinen turvallisuus
 • ICT-järjestelmien turvallisuus
 • Projektien turvallisuuskäytännöt
 • Omaisuuden hallinta
 • Riskienhallinta sekä jatkuvuuden ja poikkeamien hallinta
 • Henkilörekisterit

Lue lisää www.tasalla.fi 

 

7.9.2015 Kyberturvallisuus & ICT

Kyberturvallisuus & ICT -messut lähenevät!

Rekisteröidy ennakkoon messuvieraaksi ja varmista nopea sisäänpääsy.

kyber&ict

Muista myös tietoiskumme “Tasalla – tilannekuvapalvelu kokonaisturvallisuuden hallintaan

 • ke 23.9. klo 11
 • to 24.9. klo 10:30
 • pe 25.9. klo 11

Nähdään messuilla!

 

1.9.2015 Relator puitesopimustoimittajaksi

Relator on valittu yhdeksi puitesopimustoimittajaksi palvelualueelle F: Tietoturvakonsultointi ja auditointi.

 

Kuntah_tunnus_RGB

 

KL-Kuntahankintojen ICT-asiantuntijapalveluiden puitesopimus on voimassa 1.9.2015 alkaen 4 vuotta. Relatorin alihankkijana palvelualueella toimii XCure Solutions Oy.

Tietoturvakonsultoinnin ja auditoinnin keskeisinä kohteina ovat seuraavat osa-alueet:

 • Järjestelmäkohtaisten tietoturva-asetusten määrittäminen
 • Järjestelmähankintoihin liittyvät tietoturvamääritykset
 • Tietoturvallisuuden hallinnan kehittäminen ja transformaatio
 • Järjestelmien ja näihin liittyvien prosessien ja toiminnan auditointi
 • Jatkuvuuden hallinta ja varautumisen suunnittelu sekä kehittäminen
  • Toipumis- tai varautumissuunnittelu
 • Tekninen tietoturvallisuuden kehittäminen ja varmistaminen
 • Tunnistautumisjärjestelmiin liittyvät asiantuntijatyöt
 • Verkkoturvallisuus sekä verkot ja niiden segmentointi sekä salaustekniikat
 • Haavoittuvuusanalyysi
 • Tekninen ja hallinnollinen tietoturva-auditointi
 • Tietoon kohdistuvien riskienhallinta (tietoriskit)
 • Tilaturvallisuuden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen
  • avainten- ja pääsynhallinta, kulunvalvonta ja muu fyysinen tietoturva

Hankinnat kilpailutetaan kevennetyllä kilpailutuksella palvelualueella olevien toimittajien kesken. Alle hankintalain kansallisen kynnysarvon (30.000 euroa) hankinnoissa asiakas voi tilata asiantuntijapalveluita suoraan valitsemaltaan toimittajalta.

Lue lisää ICT-asiantuntijapalveluiden puitesopimuksesta ja KL-Kuntahankintojen puitesopimuksista

20.8.2015 Anna meille haaste!

Kokeneet konsulttimme ja ohjelmistokehittäjämme pitävät haasteista ja uuden luomisesta. Pyrimme ratkaisemaan haasteet kustannustehokkaasti, käyttäjäystävällisesti ja tietoturvallisesti.

iStock_000032629764_Full (2)

Esimerkkejä Relatorin tuottamista ratkaisuista:

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

30.6.2015 Mukavaa kesää!

Kiitoksia kuluneesta keväästä, jatketaan elokuussa levänneenä ja tuorein ajatuksin! :)

T. Relatorin väki

iStock_000023299438_Double (2)

 

 

16.6.2015 Helpotusta viranomaisten asiakirjatuotantoon

Onko asiakirjojen leimaaminen eri suojaustasoille tuskaa? Onko julkisen asiakirjan tuottaminen salassa pidettävästä versiosta vaikeaa? Tiedätkö varmasti, mikä osa asiakirjasta on salassa pidettävää ja mikä julkista?

Relatorin kehittämällä Word-suojaustasosovelluksella voidaan merkitä Microsoft Word -asiakirjan tekstiä, kuvia, kaavioita ja muuta sisältöä suojaustasomerkinnällä. Ilman merkintää olevat asiakirjan osat tulkitaan julkisiksi ja suojaustasomerkintä voi olla suojaustasolla IV, III tai II. Suojaustasoilla merkitystä asiakirjasta voidaan tuottaa alemman suojaustason kopio, josta valittua suojaustasoa korkeammat sisältöosuudet on karsittu pois.

Suojaustasosovellus päivittää automaattisesti asiakirjan suojaustasoleiman vastaa­maan korkeinta käytettyä suojaustasoa. Käyttäjä voi valita myös julkisuuslain 24.1 §:n kohdan (1, 2, 5, 7, 8, 9, 10 tai 11), mikä merkitään leimaan. Asiakirjojen leimat päivittyvät automaattisesti vastaamaan asiakirjan sisältöä.

Suojaustasosovellus asennetaan työasemalle MSI-asennuspaketilla ja työasema-asennus on automatisoitavissa Microsoft-ympäristössä.

Ratkaisu on muokattavissa vastaamaan muitakin tiedon turvallisuusluokituksia, esimerkiksi EU:n tai NATO:n luokituksia.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan asiasta lisää!

 

 

 

Relator mukana Kyberturvallisuus & ICT -messuilla

Relator osallistuu jälleen Jyväskylän Paviljongissa 23.-25.9. järjestettäville Kyberturvallisuus & ICT -messuille.

Rekisteröidy ennakkoon messuvieraaksi ja varmista nopea sisäänpääsy.

Messut avoinna
keskiviikkona 23.9. klo 10-17
torstaina 24.9. klo 10-17
perjantaina 25.9. klo 10-16

Nähdään osastolla C-204!

Kokemuksia Tasalla-palvelusta Vaajakosken apteekissa

Lue kokemuksia Tasalla-palvelun käytöstä ja innostu uudenlaisesta tavasta hallita kokonaisuuksia!

Jonna-2-850x429

www.tasalla.fi

1.6.2015 Relator mukana aamukahveilla

Relator on mukana Jykesin ja kyberturvallisuuden INKA-ohjelman järjestämässä “Kyberturvallisuudesta kasvua” aamukahvitilaisuudessa, joka järjestetään 9.6. klo 8:30-11 Jyväskylän Yritystehtaan auditoriossa.

Relatorin Olli Pitkänen pitää tilaisuudessa puheenvuoron otsikolla “Kokonaisturvallisuutta palveluna”.

diet breakfast - bowls of oat flake, berries and fresh milk on wooden background - health and diet concept

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoon ilmoittautumisen. Tule mukaan!

 

 

 

7.5.2015 Relator mukana tulevaisuusfoorumissa

Relator on mukana 7.5. järjestettävässä Keski-Suomen tulevaisuusfoorumissa, jonka aiheena on “Markkinat jaetaan uudelleen! Oletko mukana? Bio-, digi- ja osaamistalouden mahdollisuudet keskisuomalaisille yrityksille”.

Lue lisää

 

29.4.2015 Tasalla.fi-sivut avattu

Relatorin Tasalla-palvelun omat sivut on nyt avattu!

tasalla-some

Tutustu palveluun osoitteessa www.tasalla.fi

 

 

 

22.4.2015 Tasalla – inspiroiva tilannekuvapalvelu

Tasalla-palvelu on Relatorin suunnittelema kotimainen ja tietoturvallinen verkkosovellus. Se on tarkoitettu apteekkien haastavaan ja jatkuvasti kehittyvään toimintaympäristöön. Palvelun tavoitteena on tukea ja parantaa apteekkien tuottavuutta ja yhtenäistää toimintamalleja.

Palvelun avulla hallinnoit ja pidät ajan tasalla muun muassa viranomaismääräyksiä, niihin liittyviä tehtäviä ja toimintaohjeita helppoina kokonaisuuksina. Palvelun avulla näet ajantasaisen tilannekuvan apteekkisi toiminnasta. Voit luoda sovellukseen myös omia apteekkikohtaisia sisältöjä helpottamaan päivittäistä toimintaa. Lisäksi palvelua voi hyödyntää esimerkiksi laatu- ja projektisuunnitelmissa, perehdytyksissä, dokumentointityökaluna, sisäisissä auditoinneissa, raportoinnissa ja vuosittain laadittavissa viranomaisilmoituksissa.

Palvelun käyttöönotto on mutkatonta ja lyhyen perehdytyksen jälkeen sen käyttö on helppoa. Palvelu toimii internetselaimen kautta ja sen käyttöönotto ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia. Palvelun tiedot tallennetaan luotettavasti ja siihen annetaan organisaatiokohtaiset tietoturvalliset käyttöoikeudet.

 

tasalla kansi

 

 

 

 

 

 

 

Tasalla-palvelu on kehitetty yhteistyössä Relatorin ja Coaching Onwardin kanssa. Lue lisää!

Palvelu julkistetaan Helsingissä järjestettävillä Apteekkaripäivillä 24. – 25.4.2015. Tule tutustumaan palveluun ja keskustelemaan kanssamme osastolle 202!

6.3.2015 Uusi ajattelu – uusi johtaminen

Relatorin työntekijä Ville Törmälä on kirjoittanut yhdessä Jari Markkasen ja Tero Kadeniuksen kanssa kirjan uudenlaisesta organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen kuulemaan, mitä kirja pitää sisällään, keskustelemaan aihepiiristä yleensä sekä verkostoitumaan muiden kanssa. Tilaisuus pidetään torstaina 12.3. klo 16.00 Relatorin toimistolla osoitteessa Puistokatu 2-4D, Jyväskylä (3. kerros).

Lisää tietoa kirjasta löytyy osoitteesta www.uusijohtaminen.fi

24.2.2015 Relator mukana Apteekkaripäivillä

Relator on mukana 24.-25-4. Helsingissä Marina Congress Centerissä järjestettävillä Apteekkaripäivillä.

Apteekkaripäivät on täydennyskoulutustapahtuma Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekkareille ja jäsenapteekkien johtaville proviisoreille. Viime vuosina tapahtumaan on osallistunut liki 300 apteekkaria ja heidän lisäkseen lähes 100 apteekkiproviisoria. Tulevien Apteekkaripäivien näyttelyyn tutustuu aiempaa enemmän proviisoreita, sillä Suomen Proviisoriyhdistys järjestää oman kevätkokouksensa kongressikeskuksessa Apteekkaripäivien yhteydessä.

Relator julkistaa Apteekkaripäivillä apteekeille suunnatun Tasalla-palvelun. Palvelu on tuotettu yhdessä Coaching Onward Oy:n kanssa. Tule tutustumaan palveluun ja keskustelemaan kanssamme osastolle 202!

21.2.2015 Silja Salmijärvi Relatorin uusi työntekijä

KTM Silja Salmijärvi on nimitetty apteekeille suunnatun Tasalla-palvelun tuotepäälliköksi. Silja toimii tuotepäällikön tehtävien ohella myös konsulttina. Tervetuloa Relatorin kasvavaan joukkoon!

29.1.2015 Koodia Suomesta!

Relator on mukana Koodia Suomesta -kampanjassa.

koodia_suomesta_blue.pdf

Koodia Suomesta -merkin avulla löytää yritykset, jotka tarjoavat ohjelmointipalveluita Suomesta ja joiden ohjelmistotuotteet on koodattu Suomessa. Huippuluokan asiantuntijat ovat aivan lähettyvilläsi!

Lue lisää Relatorin ajatuksia aiheesta blogistamme Suosi suomalaista.

 

27.1.2015 Relatorille CISM-sertifikaatti

Relatorin tietoturvaosaaminen vahvistuu entisestään!
Kehitysjohtaja/konsultti Kari Varvikko on suorittanut CISM-sertifikaatin. Onnittelut Karille!

cism

CISM = Certified Information Security Manager on maailman tunnetuin tietoturvajohtamisen ammattisertifikaatti.