Helppo ratkaisu tiedon visualisointiin karttapohjalla

Kartalla tehostaa asioiden havainnointia hyödyntäen modernia tiedon visualisointia ja uusinta teknologiaa. Kartalla-ratkaisun avulla voi helposti integroida rinnakkaisia tietolähteitä yhteen karttapohjaiseen käyttöliittymään, jonka avulla voi joustavasti tarkastella eri tietoaineistoja yhdessä näkymässä. Karttapohjalle muodostuu tiedoista reaaliaikainen tilannekuva, mikä mahdollistaa uuden tavan ohjata toimintaa. Kartalla tehostaa toimintaa ja parantamaan päätöksenteon laatua erityisesti monimutkaisissa ympäristöissä, joissa tietoa on hajaantuneena useisiin järjestelmiin. Kartalla on uudenlainen ja kustannustehokkaampi vaihtoehto eri ohjelmistojen välisille integraatioille. Asiakas voi helposti määritellä, mitä aineistoja näkyy kullekin käyttäjälle.

Kartalla-ratkaisun hyödyt:

  • Ratkaisun avulla voidaan yhdistää rinnakkaisten järjestelmien tietoa yhteen karttapohjaiseen käyttöliittymään.
  • Tiedon visualisointi mahdollistaa uuden tavan ohjata toimintaa, parantaa asioiden ja asiayhteyksien havainnointia ja nopeuttaa päätöksen tekoa.
  • Voit tunnistaa vajaakäyttöiset resurssit ja parantaa niiden käyttöastetta.
  • Voit helposti yhdistää yleisimpiä paikkatietoaineistoja ilman tarvetta sovelluskehitykselle tai integraatioprojektille.
  • Voit joustavasti määritellä halutun tavan visualisoida kohteita karttapohjalla kuvakkeilla tai erilaisilla muodoilla.

Mitä tietoja voidaan helposti visualisoida Kartalla-ratkaisun avulla?

Kartalla-ratkaisun avulla on helppo integroida erilaisia tietolähteitä. Tietoja voi tarkastella yhtäaikaisesti tai erikseen. Tietojen näkyminen voidaan määrittää joustavasti eri tasoisten käyttöoikeuksien mukaisesti.

Tietolähteitä voivat olla esimerkiksi:

  • Henkilö- , laite- ja ajoneuvoseuranta
  • Tilojen varaustiedot
  • Kohteiden hälytystiedot
  • Huolto- ja vikailmoitukset
  • Sääkartat

Valmiit integraatiomme tukevat JSON, CSV ja PostGIS tietolähteiden liittämistä järjestelmään nopeasti. Tehtäväksi jää vain määritellä minkälaisilla kuvakkeilla tiedot visualisoidaan, mikä onnistuu helposti asiakkaan omassa käyttöliittymässä ilman ohjelmointia.

Varaa organisaatiollesi maksuton Kartalla-arviointi

Kartalla-arvioinnissa pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa organisaatiosi tiedon visualisointimahdollisuuksista. Miten Kartalla voisi parantaa organisaatiosi toimintaa? Saat selville, mitä tietolähteitä teidän Kartalla voisi näkyä. Täytä oheinen lomake ja asiantuntijamme on yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseen arvioinnin ajankohdan. Tietojasi käsitellään Relatorin tietosuojaselosteiden mukaisesti. Voit myös pyytää arvioinnin osoitteesta markkinointi@relator.fi.