Yritys

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating -järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Relator tarkoittaa eri kielissä raportoijaa, asiantuntijaa, konsulttia, kuiskaajaa ja kertojaa. Tavoitteenamme on toimia ymmärrettävänä tulkkina ihmisen ja tietotekniikan välissä.

Relator on perustettu vuonna 2007. Tuolloin yrityksessä työskenteli ainoastaan yrityksen perustaja Kimmo Kaario. Vuosien varrella joukkoon on liittynyt useita kokeneita ICT-alan ammattilaisia ja tällä hetkellä työntekijöitä on reilu parikymmentä. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä, mutta meillä on myös toimintaa pääkaupunkiseudulla ja Haminassa.

Tavoitteenamme on kasvaa edelleen kannattavasti ja tehdä yrityksestä Suomessa tunnettu ja luotettava toimija. Kasvu tapahtuu orgaanisesti ja hallitusti yrityksen työviihtyvyyttä ja poikkeuksellisen korkeaa osaamistasoa vaarantamatta. Yrityksen kehittäminen pidetään jatkuvasti ketteränä ja osallistavana siten, että kuka tahansa voi vaikuttaa asioiden kulkuun ja toisaalta yhtiön tilanteesta ja tavoitteista viestitään avoimesti sekä hyvinä että huonoina aikoina. Yrityksen toimintaa mitataan jatkuvin asiakastyytyväisyys- ja työtyytyväisyysmittauksin. Tuloksia vertaillaan aiempiin tuloksiin ja yrityksen kehittämiseen osallistuu koko henkilökunta.