Asiantuntijoitamme

Asiantuntijamme ovat kokeneita tekijöitä tietotekniikan ja liiketoiminnan haastavassa kehittämistyössä. Suuren osan asiantuntijaprofiileistamme löydät LinkedIn-palvelusta. Tutustu tästä muutamiin avainhenkilöihimme:

 

 

Kimmo Kaario (FT)kimmo kaario

Konsultti, Tuoteliiketoiminta

Kimmo on Relator Oy:n perustaja, jolla on vankkaa kokemusta tietotekniikan ja liiketoiminnan yhteensovittamisesta. Kimmo on yksi Suomen tunnetuimmista tiedonhallinnan konsulteista sekä filosofian tohtori tietotekniikasta.

 

Riku Nykänen (FM, CISSP)

Konsulttiriku nykanen

Riku on monipuolinen kokonaisturvallisuuden asiantuntija sekä ohjelmistoliiketoiminnan, vaatimustenhallinnan ja ohjelmistoarkkitehtuurien osaaja. Kokemusta on karttunut erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana erilaisista kansallisen turvallisuuden hankkeista. Riku on kirjoittanut useita tieteellisiä artikkeleita ja valmistelee työn ohella tietoturvaan liittyvää väitöskirjaa Jyväskylän yliopistossa ja osallistuu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien standardointiin.

 

Juhana Suurnäkki (FM)

Konsulttijuhana

Juhana on on kokenut ICT-alan ammattilainen, jonka erikoisosaamisena on arkkitehtuurit, tietojärjestelmien suunnittelu, laajat käyttöönottohankkeet sekä tietojärjestelmien tietoturvavalmistelut ja auditoinnit. Juhana on toiminut uransa aikana projektinhallintatehtävissä, konsulttina ja asiantuntijana. Juhanalla on useiden vuosien kokemus tietoturvakriittisistä hankkeista erityisesti sosiaali- ja terveysalalta. Lisäksi Juhana on ollut aktiivisesti mukana kansallisissa kokonaisarkkitehtuuri- ja määrittelyhankkeissa.

 

Olli Pitkänen  (DI)

Konsultti

Olli on toiminut määrittelijän, konsultin, projektipäällikön ja hankejohtajan rooleissa lukuisissa vaativissa järjestelmäkehitys ja käyttöönottohankkeissa. Ollin vahvuusalueita ovat arkkitehtuurit, johtaminen ja ongelmien ratkaisu. Viime vuosina Olli on toiminut erityisesti tietoturvallisuuteen ja SOTE-toimialaan liittyvissä projekteissa, joissa on kehitetty turvallisuusstrategiaa, ISO 27001 standardin hyödyntämistä, uudenlaisia digitalisoituja toimintamalleja sekä organisaation asianhallintaa.

 

Timo Tuunanen (FM, KK)

Konsulttitimo tuunanen

Timo on avoimen lähdekoodin ohjelmistojen asiantuntija. Timon erityisalaa on mobiili-Linux ja hän viimeistelee väitöskirjaansa avoimen lähdekoodin lisensseistä. Monipuolisen taustansa ansiosta Timo voi toimia projekteissa erilaisissa rooleissa aina kehittäjästä hankepäälliköön.

 

 

Juha Pakkanen (KTM)

Konsultti

Juhalla on pitkä kokemus tietojärjestelmäprojekteista, tiedonhallinnan tietojärjestelmistä, erilaisista konsultointihankkeista sekä projektipäällikön tehtävistä. Hän on tojuha pakkaneniminut hankejohtajana laajoissa sekä useiden toimijoiden kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteishankkeissa, joissa projektijohtamisen lisäksi tehtäviin ovat kuuluneet mm. IT-arkkitehtuurien suunnittelu ja toteutus sekä liiketoiminnan että ohjelmistokehityksen prosessien kehittäminen. Lisäksi Juha työskentelee järjestelmien ohjelmointi-, asennus-, testaus- ja ylläpitotehtävissä kehittääkseen ja ylläpitääkseen osaamistaan.