Asiantuntijoitamme

Asiantuntijamme ovat kokeneita tekijöitä tietotekniikan ja liiketoiminnan haastavassa kehittämistyössä. Suuren osan asiantuntijaprofiileistamme löydät LinkedIn-palvelusta. Tutustu tästä muutamiin avainhenkilöihimme:

Kimmo Kaario (FT)

kimmo kaarioTuoteliiketoiminta, konsultti

Kimmo on Relator Oy:n perustaja, jolla on vankkaa kokemusta tietotekniikan ja liiketoiminnan yhteensovittamisesta. Kimmo on yksi Suomen tunnetuimmista tiedonhallinnan konsulteista sekä filosofian tohtori tietotekniikasta.

Talvisin Kimmoon voi törmätä hiihtoladulla ja kesäisin suunnistusmaastossa. Kimmo on myös perheenisä, jolla on kolme lasta.

Riku Nykänen (FM, CISSP)

Konsultti, kumppaniriku nykanen

Riku on monipuolinen kokonaisturvallisuuden asiantuntija sekä ohjelmistoliiketoiminnan, vaatimustenhallinnan ja ohjelmistoarkkitehtuurien osaaja. Rikun pitkä kokemus erilaisten ohjelmistohankkeiden avainrooleissa mahdollistaa Rikun laittamisen lähes paikkaan kuin paikkaan. Relator Oy:n osakkaaksi ja työntekijäksi Riku tuli vuonna 2007. Vapaa-ajalla Riku hiihtää ja pelaa golfia.

Juha Pakkanen (KTM)

Konsultti, kumppanijuha pakkanen

Juhalla on yrityksen pitkäaikaisin kokemus tietojärjestelmäprojekteista, tiedonhallinnan tietojärjestelmistä, erilaisista konsultointihankkeista sekä projektipäällikön tehtävistä.

Juha työskentelee Relator Oy:ssä johtavana konsulttina. Hän on toiminut hankejohtajana laajoissa sekä useiden toimijoiden kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteishankkeissa, joissa projektijohtamisen lisäksi tehtäviin ovat kuuluneet mm. IT-arkkitehtuurien suunnittelu ja toteutus sekä liiketoiminnan että ohjelmistokehityksen prosessien kehittäminen. Lisäksi hän työskentelee mahdollisimman paljon järjestelmien ohjelmointi-, asennus-, testaus- ja ylläpitotehtävissä kehittääkseen ja ylläpitääkseen osaamistaan sekä tukeakseen suunnittelupuolen osaamistaan. Juha on tottunut tekemään ryhmätyötä sekä toimimaan yksin esimerkiksi konsultointitehtävissä.

Vapaalla perheen yhteisestä ajasta liikenevä aika kuluu pääsääntöisesti urheiluharrastusten parissa. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta.

Timo Tuunanen (FM, KK)

Konsultti, kumppanitimo tuunanen

Timo on avoimen lähdekoodin ohjelmistojen asiantuntija. Timon erityisalaa on mobiili-Linux ja hän viimeistelee väitöskirjaansa avoimen lähdekoodin lisensseistä. Monipuolisen taustansa ansiosta Timo voi toimia projekteissa erilaisissa rooleissa aina kehittäjästä hankepäälliköön. Hän on liittynyt Relator Oy:n joukkoon vuonna 2008. Vapaa-ajalla Timo viihtyy golfin parissa sekä kentällä että nuorten pelaajien toiminnan parissa.