Rekrytointi

Relator Oy hakee jatkuvasti huippuosaajien joukkoonsa uusia tekijöitä. Tarjoamme haastavia tehtäviä ja näytönpaikkoja osaavassa ja innostavassa työympäristössä. Tule mukaan kasvavan ja kehittyvän yrityksen toimintaan!

Kokenut SharePoint-toteuttaja

Haemme vahvistukseksi joukkoomme kokenutta Microsoft-teknologioiden osaajaa, jolle erityisesti SharePoint-toteutukset ovat tuttuja. Jos tunnet kiinnostusta tällaiseen tehtävään, ota yhteyttä Juha Pakkaseen, puh. 050 599 6106 tai Kimmo Kaarioon, puh. 044 386 5550.

Kokenut SharePoint-konsultti

Haemme SharePoint-tiimiimme kokenutta konsulttia määrittelemään ja suunnittelemaan asiakkaidemme SharePoint-toteutuksia. Toimit myös myynnin tukena ja voit olla kehittämässä Microsoft-tarjontaamme laajemminkin. Lisätiedot: Juha Pakkanen, puh. 050 599 6106 ja Kimmo Kaario, puh. 044 386 5550.

Avoin hakemus

Edellä olevien tehtävien lisäksi haemme jatkuvasti kokeneita asiantuntijoita monenlaisiin rooleihin.

Opiskelijoille

Teemme jatkuvasti yhteistyötä sekä Jyväskylän yliopiston että Ammattikorkeakoulun eri oppiaineiden opiskelijoiden kanssa. Olemme kiinnostuneita etenkin liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä projekteista ja opinnäytetöistä. Lisäksi tarjoamme harjoittelupaikkoja tietotekniikan opiskelijoille.

Tutustu tekemiimme ja teettämiimme opinnäytetöihin ja opiskelijaprojekteihin.

Jos olet kiinnostunut työskentelemisestä yrityksessämme, voit jättää hakemuksen osoitteeseen  rekry at relator.fi. Lisätietoa kaikista tehtävistä antaa tarvittaessa Kimmo Kaario, puh. 044 386 5550.