Rekrytointi

Relator Oy hakee jatkuvasti huippuosaajien joukkoonsa uusia tekijöitä. Tarjoamme haastavia tehtäviä ja näytön paikkoja osaavassa ja innostavassa työympäristössä. Tule mukaan kasvavan ja kehittyvän yrityksen toimintaan.

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelemisestä yrityksessämme, voit jättää hakemuksen osoitteeseen rekry@relator.fi. Lisätietoa tehtävistä antaa tarvittaessa Katja Kaario, puh. 050 354 4027.

RD Velhon myötä uusia mahdollisuuksia

Olemme olleet kesäkuusta 2018 lähtien osa RD Velhoa, mikä tuo henkilöstöllemme uusia mahdollisuuksia esimerkiksi erilaisten projektien myötä. Tutustu myös RD Velhon rekrytointisivustoon ja avoimiin työpaikkoihin.

Opiskelijoille

Tarjoamme harjoittelupaikkoja valmistumassa oleville opiskelijoille. Relatorin harjoittelijana sinulla on mahdollisuus tutustua yrityksemme toimintaan ja näyttää taitosi monipuolisissa tehtävissä. Harjoittelu voi johtaa myös pysyvään työpaikkaan yrityksessämme.

Olemme myös kiinnostuneita tekemään yhteistyötä opinnäytetöiden parissa. Olemme mielellämme mukana etenkin liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä projekteissa ja opinnäytetöissä.

Lisätietoja harjoittelusta ja opinnäytetöistä antaa tarvittaessa Katja Kaario, puh. 050 354 4027.