Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme jatkuvasti Relatorille sopivia ohjelmistokehittäjiä vahvistamaan ohjelmistokehityksen tiimiämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja kokeneessa tiimissä ja useilla eri teknologioilla.

Ohjelmistokehittäjän työtehtävissä arvostamme oma-aloitteisuutta, innokkuutta ongelmien ratkaisemiseen sekä halua ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Jos sinulla on jo ohjelmointikokemusta, ymmärrystä ohjelmistokehityksestä ja halua oppia uutta, niin se riittää meille. Nykyiset ohjelmistokehittäjämmekin vaihtelevat teknologioita projektista toiseen ja oppivat työssään koko ajan uusia teknologioita.

Ohjelmistokehittäjämme työskentelevät mm. seuraavilla teknologioilla.

  • C++ ja Qt
  • C# ja .NET
  • Java ja Javascript
  • Scala
  • Integraatioalustat kuten Apache Camel
  • Jira ja Confluence
  • Paikkatiedon visualisointiteknologiat kuten Luciad ja OpenLayers

Jos sinulla on aikaisempaa osaamista käyttämistämme teknologioista, niin katsomme sen eduksesi, mutta emme edellytä tietyn ohjelmistoteknologian osaamista.

Relatorin työyhteisö on avoin, rento ja joustava. Työkavereiksi saat joukon ICT-alan ammattilaisia, joilta oppii joka päivä uutta. Meillä työntekijöistä pidetään huolta tukemalla henkilöstön hyvinvointia ja kannustamalla omasta henkisestä sekä fyysisestä kunnosta huolehtimiseen. Lue lisää henkilöstön hyvinvoinnista täältä.

Jos koet kuuluvasi joukkoomme, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@relator.fi. Lisätietoa tehtävistä antaa tarvittaessa Katja Kaario, katja.kaario@relator.fi tai 050 354 4027. Haastattelemme työntekijäehdokkaita jatkuvasti ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tutustu nykyisten ohjelmistokehittäjiemme ajatuksiin ja työhön: